Tre-Più

Elegantit väliovet


Väliovilla saat jaettua tilan toimivampiin kokonaisuuksiin. Väliovien pinnat ja materiaalit vaikuttavat myös siihen, miten valo heijastuu ja jakautuu kotiisi. Valikoimassamme on Tre-Piùn väliovia ja liukuovia, jotka ovat tyyliltään elegantteja ja tarkkaan viimeisteltyjä.

Tre-Più on palkittu italialainen sisäovien valmistaja, jolla on yli sadan vuoden ammattitaito. Yritys pyrkii kehittymään ja pysymään ajan tasalla jatkuvan innovoinnin avulla. Tre-Più on tehnyt yhteistyötä tunnettujen suunnittelijoiden kanssa.

Alansa asiantuntija

Perheyritys sai alkunsa yli sata vuotta sitten, joten Tre-Più on ovien todellinen asiantuntija. Nykyään Tre-Piùn tehdas on varusteltu viimeisimmillä järjestelmillä ja teknologioilla, ja se pystyy tuottamaan yli 100 000 ovea vuodessa.

Innovaatioita

Tre-Più kehittää jatkuvasti tuotteitansa tutkimalla ja kokeilemalla uusia materiaaleja ja värejä. Toiminnallisuus, esteettisyys ja teknologiset ratkaisut ovat Tre-Piùn laadun kulmakivet. Ovien erilaisia tyylejä yhdistävät ainutlaatuisuus ja innovatiivisuus.

Merkittäviä suunnittelijoita

Yritys on kautta aikojen tehnyt yhteistyötä merkittävimpien italialaisten ja kansainvälisten teollisten suunnittelijoiden kanssa. Esimerkiksi Cini Boeri, Nieder, Porsche ja Antonio Citterio ovat suunnitelleet ovia Tre-Piùlle.