Snaidero S.p.A


Italialaisen keittiö-designin Edelläkävijä


Snaidero on modernien italialaisten keittiöiden johtava valmistaja

ja toimittaja Euroopassa. Yritys tunnetaan maailmanlaajuisesti räätälöityjen
ratkaisujen yhdistämisestä vahvaan designiin.

Snaidero tavoittelee muotoilun täydellisyyttä ja tinkimätöntä laatua. Keittiöt suunnitellaan aina mittatilaustyönä, viimeistellään käsityönä ja tilataan suoraan Italiasta. Me Orizzontessa hoidamme kaiken puolestasi – maahantuomme, myymme ja suunnittelemme Snaideron keittiöratkaisuja yksinoikeudella Suomessa.

Arvostetut suunnittelijat

Design syntyy perinteiden ja innovaatioiden kohtaamisista. Snaideron keittiöiden takana ovat arvostetut italialaiset suunnittelijat, kuten Paolo Pininfarina, Gae Aulenti, Massimo Iosa Ghini, Michele Marcon ja Giovanni Offredi. Virgilio Forchiassinin suunnittelema Spazio Vivo on ollut esillä MoMA:ssa.

Räätälöidyt ratkaisut

Snaidero on varma valinta silloin, kun etsit aikaa kestävää ja tilaan kuin tilaan muovautuvaa keittiötä. Tarjoamme ratkaisuja niin yksityisasiakkaille kuin laajemmille projektikohteillekin.

Kestävä
design

Snaidero käyttää keittiöiden valmistukseen aina kestäviä materiaaleja. Vuosien kokemuksella Snaidero on kehittänyt uusia, ympäristöystävällisiä menetelmiä ja ratkaisuja tämän päivän tarpeisiin, jotta tulevillakin sukupolvilla on mahdollisuus kestävään designiin.

Pitkät
perinteet

Snaidero on pystynyt uudistumaan ja pysymään keittiö-designin edelläkävijänä, luopumatta kuitenkaan pitkästä perinteestään. Yritys sai alkunsa, kun Rino Snaidero avasi ensimmäisen huonekaluverstaansa vuonna 1946.